Energiaa tästä ihan läheltä

Tietoa meistä


Yksin pääsee pitkälle, mutta yhteistyöllä on ennenkin saatu aikaan suuria asioita. Parhaan lopputuloksen saa, kun tehdään yhdessä, kysytään tarvittaessa neuvoa ja luotetaan siihen, että hommat sujuu, kuten on sovittu. Ja kukas hämäläisen paremmin tuntee kuin toinen hämäläinen. Yhteistyö on voimaa, ja kunnon kaverin kanssa on helppo toimia.

Tällä asenteella ajateltiin Sähkölaitoksen porukan kanssa tulla Hämeenlinnan seudulle auttamaan energia-asioissa. Vaikka yleensä ollaan aika vaatimattomia, ja ei tehrä asioista useinkaan numeroo, niin pitää myöntää, että sähkössä ja muissa energia-asioissa me ollaan kyllä aika hyviä. Yli 130 vuoden kokemus sähkön tuottamisesta takaa ammattitaidon.

Löydät meidät täältä verkosta, mutta myös ihan fyysisesti kävelykatu Reskalta keskeltä Hämeenlinnaa.

Lähisähkö-tuoteperheemme on puhdasta, Sähkölaitoksen itse tuottamaa lähienergiaa. Lähisähköä tehdään täysin uusiutuvista energialähteistä ympäristöä kunnioittaen. Voit valita tuulella, Tammerkosken vesivoimalla tai metsähakkeella tuotettua sähköä.

Haluamme olla lähellä ja läsnä, tehdä yhteistyötä Hämeenlinnan seudulla ja edistää yhteistä hyvää. Tuemme siksi alueen kiekkonuorten toimintaa. Lähisähkö-tuoteperheeseemme kuuluu Lähisähkö HPK-tuote. Jokaisesta Lähisähkö HPK-tuotteen sähkösopimuksesta annetaan euro kuukaudessa HPK:n juniorityön hyväksi. Laitetaan hyvä siis yhdessä kiertämään!

Sähköllä on väliä – mikä on sinun valintasi?

Bonusta sähköstä

Meiltä saat Bonusta - s-kanava.fi

Tampereen Sähkölaitoksen kuluttaja-asiakkaana voit saada Bonusta sähkölaskustasi jopa 5%.

Asiakasomistajataloudet saavat Bonusta maksetun sähkölaskun arvonlisäverollisesta sähkön myynnin osuudesta. Voit kerryttää sitä jopa 5% kaikista sähkön myyntituotteistamme. Bonuksen vaikutus alentaa sähkön myynnin hintaa jopa noin 0,2-0,25 snt/kWh. Bonuksen saamiseksi ilmoitathan Osuuskaupan jäsennumerosi www.sahkolaitos.fi/koteihin/bonusta-sahkosta/ tai soittamalla asiakaspalveluumme 020 630 3000 (pvm/mpm), avoinna arkisin ma-pe klo 8 - 16.

Seuraa energiankulutustasi ja laskujasi helposti verkkopalvelussamme

Verkkopalvelussa asiointi on helppoa ja nopeaa - voit seurata laskujasi ja energiankulutustasi silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Palvelussa tiedotamme sinua erilaisista ajankohtaisista asioista.

Palveluun rekisteröidytään verkkopankkitunnusten avulla. Yritysasiakkaan rekisteröitymiseen vaaditaan verkkopankkitunnusten lisäksi myös yrityksen asiakasnumero sekä yksi yrityksen sopimustunnuksista. Rekisteröitymisen yhteydessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan, joiden avulla jatkossa kirjaudut palveluun. Saat sähköpostilla vahvistuksen, kun rekisteröityminen palveluun on onnistunut.

Rekisteröitymiseen pääset tästä

Rekisteröitymisohjeet ja yrityksen pääkäyttäjän ohjeet löydät tästä

Ajankohtaista