Energiaa tästä ihan läheltä

Ajankohtaista

Juniorijääkiekkoilijat - yhteistyössä on voimaa

Tampereen Sähkölaitos ja HPK-juniorijääkiekko yhteistyöhön

Tampereen Sähkölaitos on tehnyt yhteistyösopimuksen HPK-Juniorijääkiekko ry:n kanssa sähkön myynnistä hämeenlinnalaisille. Jokaisesta Lähisähkö HPK -tuotteen sähkösopimuksesta maksetaan euro kuukaudessa HPK:n juniorityön hyväksi. 

-Tämä on merkittävä päänavaus Tampereen suunnasta nuorten kiekkoilijoiden tukemiseksi, sanoo Hämeenlinnan Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Marko Rahikainen. Tampereen Sähkölaitos on Tampereen talousalueella näkyvä ja vaikuttava toimija ja on hienoa, että heitä kiinnostaa nyt myös Hämeenlinnan seutu, hän sanoo.

-Mikäli sopimuksia tehdään runsaasti, tästä voi tulla meille ihan merkittävä tulonlähde, Rahikainen laskee. Sen vuoksi hän myös toivoo, että pallokerholaiset  ja muut jääkiekon ja nuorison parissa tehtävää työtä arvostavat lähtisivät joukolla mukaan. Mitä useampi tekee Lähisähkö HPK -sähkösopimuksen, sitä enemmän tukea saadaan. 

Tämä sopimus osoittaa, että Tampereen Sähkölaitos on tullut Hämeenlinnaan tosissaan ja haluaa olla mukana edistämässä paikkakunnalle tärkeitä asioita, sanoo puolestaan myynnin kehityspäällikkö Olli Partanen.

Lähisähkö on 100% uusiutuvilla energialähteillä kotimaassa tuotettua sähköä. Se tuotetaan tuulivoimalla, Tammerkosken vesivoimalla sekä puuaineksella, jota saadaan metsäteollisuuden hakkuutähteistä.

Lue lisää Lähisähkö HPK -sähkösopimuksesta

Muita uutisiamme

Julkaistu: 24.01.2020